Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

NAŠA HISTORIA

O spoločnosti KOFIN, Ing. Tomáš Kollár.

V našej ponuke si môžete vybrať medzi autodoplnkami, kde patria gumené rohože, vaničky do kufra, deflektory a široký výber textilných autokobercov. Gumové rohože nakupujeme od známych firiem Gumárny Zubří, Rigum, Gledring, Frogum, Heko, Rezaw-Plast, Avisa. Ponúkame široký výber zo sveta autodoplnkov, s ktorými si svoje milované auto „vystrojíte“ podľa vlastného vkusu.

Na základe nášho internetového obchodu so stovkami fotografií a podrobným popisom si budete môcť pohodlne a zaručene vybrať produkty, ktoré sa vám najviac páčia. 

Naša história

Volám sa Tomás Kollár, majiteľ e-shopu autocarpet.sk, autocarpet.cz a autocarpet.hu 

Svet online obchodu sa v mojom živote nezačal dnes, presnejšie povedané, tento svet ma uchvátil od roku 2010 a odvtedy sa neustále posúvam k svojim cieľom. Ako majiteľ firmy a snívateľ internetového obchodu som už pôsobil na maďarskom trhu, čo mi po dlhoročnej práci a mnohých skúsenostiach umožnilo nahliadnuť do fungovania tohto trhu. Žiaľ, život spôsobil, že som musel odísť z firmy, ktorú som vytvoril a o ktorej som sníval, čo vyústilo do zrodu nového internetového obchodu autocarpet.sk, tiež autorohoze.eu pod spoločnosťou Kofin, Ing. Tomáš Kollár.

Chcel by som, aby bol autocarpet.sk, autocarpet.cz, tiež autorohoze.eu a autocarpet.hu tým, po čom som vždy túžil, plný noviniek, dynamiky a najnovšieho vývoja, ktorý tento automobilový svet môže ponúknuť.

Mám veľkú dôveru, zmysel pre cieľavedomosť a verím, že imidž internetového obchodu bude odzrkadľovať cieľ, o ktorom som sníval od roku 2010, ktorý pritiahne množstvo zákazníkov a pri kúpe môžete spoľahnúť na našu dôveru a spoľahlivosť. To, že sa mi nie dnes dostal kľúč k profesii do mojich rúk, nič lepšie nedokazuje, že sa mi podarilo dobyť nielen maďarský, ale aj slovenský a český trh to bolo jedným z mojich cieľov. Prevádzka slovenského internetového obchodu začala v roku 2007 pod názvom autorohoze.eu, ktorý je dodnes úspešne fungujúcim internetovým obchodom. Ďalej e-obchody autocarpet.sk a autocarpet.cz, ako aj autocarpet.hu  vznikli z lásky k mojej práci.

A teraz je tu tento poklad, e-shop autocarpet.sk  ktorý by ste mali privítať s takou láskou, lebo je v ňom veľa práce, vytrvalosti, energie a cieľavedomosti.

S pozdravom:

Ing. Tomás Kollár