Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

DEFLEKTORY

Deflektory okien znižujú prúdenie vzduchu a hluk v kabíne, počas nepriaznivého počasia umožňujú komfortné vetranie, rosenie okien nekomplikujú vedenie motorového vozidla. Cestujúci na zadných sedadlách je chránený pred nepríjemnými efektami prúdenia vo vozidle.
Vďaka deflektorom v lete môžemebez problémov otvárať okná vozidla, takto sa dostáva do vnútra čerstvý vzduch, hoci aj v odparkovanom aute. Takto je zabezpečené vhodné vetranie a predídeme aj prehriatiu auta.
Okrem toho majú aj tieniacu vlastnosť, sú vyrobené z plastu so zníženou priepustnosťou UV žiarenia.
Deflektory sú vyrobené z bezpečnostnej plastovej hmoty v dymovej farbe, avšak nezabraňujú vo výhľade počas šoférovania. Majú cca. 5-6cm hrúbku. Sú dostupné pre viac ako 1000 značiek a modelov áut, vyrobené presne na mieru okien auta. Jedna sada deflektorov sa skladá zo štyroch komponentoch, výnimkou sú tie modely, ktoré obsahujú iba dva diely, napr.: dodávky. U nás máte však možnosť aj na to, aby ste si objednali iba dva kusy na predné okná.
Montáž je veľmi jednoduchá, nie je potrebná pomoc odborníka. Pred montážou, ani po montáži nie je nutná žiadna úprava na vozidle. Na deflektoroch je umiestnené dvojstranné lepidlo, ktoré je dôležité pri lepení, ale sú nevyhnutnéaj profili v tvare U, ktoré napomáhajú pri vytváraní vzdialenosti, aby zapadli pod deflektory tak, aby ich pritlačili v okennému rámu. Pomocou profilov U sa stávajú deflektory stabilnešie. Montáž deflektorov je jednoduchá aj v prípade elektonických okien, ktoré sú vybavené funkciou proti pricviknutiu.