Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

VANIČKA DO KUFRA

Vanička do kufra sú precízne navrhnuté, sú vyrobené pre daný model auta. Po nákupe nemusíme mať teda obavy, že nám nebudú pasovať do kufra. Vaničky do kufra sú ohybné a dobre sa s nimi manipuluje: jednoducho sa iba umiestnia na koberec v kufri.

Nákup takejto vaničky vás určite neomrzí, pretože chránia čalúnenie v batožinovom priestore pred poškodením a zašpinením, sú ľahko umývateľné.
Pred kúpou treba ešte spomenúť, že sú vyrobené z kvalitnej hmoty, ktorá zabezpečí dostatočnú pevnosť, sú bez zápachu, čiže gumy nesmrdí. Tieto gumové vane sú opatrené protišmykovými prvkami, takže vaňa a veci v kufri sa už nebudú posúvať.
Ďalším charakteristickým znakom je ich vyvýšený okraj, ktorý má 3-5 cm. Najdôležitejšia funkcia vane je, že zachytáva nečistoty ako voda, sneh z topánok či lyží, sú však ľahko umývateľné.
Náš webový obchod ponúka na všetky domáce aj zahraničné modely áut tieto gumové vane. Vyrába ich mnoho výrobcov, vyberať si môžeme podľa vlastného uváženia či financií, alebo podľa toho, aké máte požiadavky. Na našom e-shope máte možnosť si vybrať z 4-5 produktov, ktoré sú nasledovné:

Plastová vanička do kufra, ktorá má cca. 3cm široký okraj, je vyhotovená z plastu. Vďaka najmodernejšej výrobe sa menila ich kvalita vo veľkej miere. Sú dostupné v čiernej farbe. Povrch na menil tak, že výrobcovia vynechali penovú výplň, a sústredili sa skôr na kvalitu materiálu, tak sa stal povrch vane protišmykový.
Gumené gumové vane, ktoré sú vyrobené tiež z gumenej hmoty, sú odolné aj mechanickým poškodeniam. Celú plochu vane pokrýva protišmyková vrstva a jedna vysoká hrana.
Gumené vaničký do kufra sú vyrobené z toho istého materiálu, ako gumené rohože, v strede vyobrazený obrys auta. Majú nižší pevný okraj, asi 1- 1,5 cm.
Aristar vaňa do kufra nie je dostupná skoro pre všetky typy a modely áut, ale na našej stránke ich už máme zopár. Kvalita týchto produktov je veľmi vysoká, sú masívne, hrubé 5-6 cm. Sú vo veľkej miere odolné voči poškodeniam. Charakterizuje ich jedinečný design a vysoká funkcionalita.

Naše výrobky zaobstarávame od výrobcov Rezaw- Plast, Rigum, Gledring, Aristar a Guzu.