Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

PROCES OBJEDNÁVKY TEXTILNÝCH AUTOKOBERCOV

PROCES OBJEDNÁVKY TEXTILNÝCH AUTOKOBERCOV 

Ďakujeme, že ste si objednali autokoberce na https://www.autocarpet.sk/

Dovoľujeme si Vás informovať a zároveň upozorniť na skutočnosť, že výroba textilných autokobercov je považovaná za unikátny produkt, ktorý sa Vás dotýka do tej miery, že Vašu objednávku u nás, prosím, zadávajte POZORNE.

V mnohých prípadoch nám uľahčíte prácu a váš nákup! Urobíme všetko pre to, aby bol váš vysnívaný koberec pripravený podľa vašich predstáv! Ďakujeme za pochopenie a za zohľadnenie!

Čo bezpodmienečne musíte vedieť!: doba výroby koberca je cca 10 pracovných dní! Keďže sa vyrába váš koberec a MY sa to snažíme zrealizovať, buďte, prosím, trpezlivýs termínom dodania. Individuálnu výrobu koberca realizujú naši kolegovia, ktorí vám vyrobia koberec na základe strihovej vzorky.

Ak vyššie uvedené vám nespôsobuje problémy a počkáte, kým budete mať ručne ušitý pekný autokoberec, vaša rohož sa začne vyrábať po objednaní.

V prípade, že vašu objednávku na koberec dostaneme, tak ju môžeme poslať na výrobnú linku! Ak sa vyskytne otázka, budeme vás hľadať! PROSÍM, NEPREPADAJTE panike, ak na vašu objednávku neodpovieme okamžite.

Aby ste vedeli: koberec je vyrobený na základe vzorky, olemovaný a následne je hotová aj vaša výšivka (samozrejme, iba ak ste o to požiadali), takže doba výroby je 10 dní! Keď bude koberec pripravený, my vám ho zabalíme a kuriérska služba GLS vám ho doručí.

DÔLEŽITÉ: ak sa vám objednané koberece nepáčia, ktoré boli vyrobené na zákazku nevieme akceptovať žiadne reklamácie!