Máte otázku? Kontaktujte nás. info@autocarpet.hu

AUTOKOBERCE

Textilné autokoberce sú základnou verziou našej ponuky. Keďže sa snažíme o to, aby naše koberce boli dostupné komukoľvek za nižšiu cenu, pri zachovaní vynikajúcej kvality, štandardný typ koberca ponúkame len v základnej čiernej farbe.

Vyrába sa prešívaním lemu čiernou niťou po obvode koberca a bez výšivky. Pekný dizajn môžete dosiahnuť aj našitímpod pedálového nášľapníkana autokoberec na strane vodiča.
Materiál koberca je látková textília. Materiál látkovej rohože je dokonale prispôsobený účelu, chráni podlahu interiéru auta, znižuje hluk v kabíne pri jazde, dodáva pekný vzhľad a interiér pôsobí útulnejšie a teplejšie.
Výhodou štandardného textilného koberca je, že jeho výroba je menej náročná na výrobno- technologický proces, čo znamená, že objednávku vybavíme v kratšom termíne dodania.
Autokoberce sú vyrábané s upevňovacími prvkami, ktoré umožňujú prichytenie koberčeka k podlahe auta a tým zabraňujú nechcenému pohybu koberčeka pri nastupovaní a vystupovaní, alebo aj počas jazdy. Všetky autokoberce v našej ponuke sú vyrábané s úchytmi zodpovedajúcimi pôvodnému modelu. Ak auto nemá továrenské úchyty, koberce sú vyrobené s neštandardnými držiakmi. Ak má auto iné úpravy ako továrenské, môžete poslať fotografie na e-mailovú adresu info@autocarpet.sk.