Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL VIVARO GUMISZŐNYEG (2014-2019)
OPEL VIVARO GUMISZŐNYEG (2014-2019)
18 990 Ft
17 990 Ft

OPEL VIVARO GUMISZŐNYEG (2014-2019)

OPEL VIVARO GUMISZŐNYEG (2014-2019)
OPEL VIVARO (2014-2019) GUMISZŐNYEG
OPEL VIVARO (2014-2019) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

5
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
17 990 Ft
18 990 Ft
Részletek
Az Opel Vivaro gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen méretezett autókiegészítő termék, melyet az autó belső tér védelmére és esztétikai javítására terveztek. A 2014 és 2019 közötti gyártási évekhez szabott tárgy az autó padlójára helyezhető, ahol a legtöbb káros hatástól megvédve tarthatjuk az autó belső tere tisztaságát és esztétikáját.

Az Opel Vivaro gumiszőnyeg cikkszáma 78907, ami egy szabványosított jelölés a termék számára. A szőnyeg anyaga rugalmas gumiból készül, ami nem csak esztétikus megjelenést biztosít, hanem könnyen tisztítható is, így a mindennapi használat során is könnyedén karban tartható. Az anyag vízálló és pormentes, így akár nedves időjárási körülmények között is hatékonyan véd a kosztól, sártól és nedvességtől.

Az Opel Vivaro gumiszőnyeg könnyen beilleszthető az autó belső terébe, illeszkedik az autó padlójához és nem csúszkál el használat közben. A precíz méretelésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, anélkül, hogy zavaróan nagy vagy kicsi lenne. A szőnyeg kialakítása és anyaga garantálja, hogy hosszú éveken át használható maradjon, anélkül, hogy megkopna vagy elveszítené tartósságát.

Az Opel Vivaro gumiszőnyeg nemcsak védelmet nyújt az autó belső terének, hanem esztétikailag is javítja az autó megjelenését. A szőnyeg elegáns fekete színe és az Opel logóval ellátott designja harmonizál az autó belső terével, így stílusosabbá és egyedibbé teszi azt.

Összességében az Opel Vivaro gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autókiegészítő termék, mely tökéletes védelmet nyújt az autó belső terének és esztétikailag is javítja annak megjelenését. Ha Ön is szeretné megőrizni autója belső terét és esztétikai értékét, válassza az Opel Vivaro gumiszőnyeget!
Adatok
Cikkszám:
78907
Kiegészítő termékek