Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT ION GUMISZŐNYEG (2010-2020)
PEUGEOT ION GUMISZŐNYEG (2010-2020)
14 490 Ft
13 490 Ft

PEUGEOT ION GUMISZŐNYEG (2010-2020)

PEUGEOT ION GUMISZŐNYEG (2010-2020)
PEUGEOT ION (2010-2020) GUMISZŐNYEG (Petex)
PEUGEOT ION (2010-2020) GUMISZŐNYEG (Petex)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A Peugeot Ion gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, praktikus kiegészítő a Peugeot Ion típusú autókhoz, melyek 2010 és 2020 közötti gyártási években készültek. A cikk száma: 78800.

Ez a gumiszőnyeg tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának az időjárási viszonyok, szennyeződések és egyéb káros hatások ellen. A strapabíró anyagból készült szőnyeg könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

A precíz méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nemcsak védelmet nyújt, hanem esztétikailag is kellemes megjelenést biztosít az autó belső terében. Az antiallergén anyagnak köszönhetően nem okoz irritációt vagy allergiás reakciókat.

A gumiszőnyeg könnyen rögzíthető az autó padlóján, így nem csúszkál el használat közben. Kényelmes és biztonságos vezetést tesz lehetővé, hiszen nem zavaró a lábmunka során, emellett pedig nem befolyásolja a pedálhasználatot sem.

Ez a Peugeot Ion gumiszőnyeg nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítő is az autó belső terében. Egyaránt ajánlott mindazoknak, akik szeretnék megóvni autójuk padlóját, és azoknak is, akik szeretnék stílusosbbá tenni járművüket.

Ha szeretné vásárolni a Peugeot Ion gumiszőnyeget, válasszon minőségi kiegészítőket autójához, és élvezze az extra védelmet és kényelmet, amit ez a termék nyújt.Így autója továbbra is makulátlan állapotban maradhat, és Ön is kényelmes és biztonságos vezetésben részesülhet.
Adatok
Cikkszám:
78800
Kiegészítő termékek