Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT FULLBACK GUMISZŐNYEG (2016-)
FIAT FULLBACK GUMISZŐNYEG (2016-)
12 090 Ft
11 090 Ft

FIAT FULLBACK GUMISZŐNYEG (2016-)

FIAT FULLBACK GUMISZŐNYEG (2016-)
FIAT FULLBACK (2016-) GUMISZŐNYEG
FIAT FULLBACK (2016-) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Fiat Fullback gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen formázott autó kiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik az 2016-tól gyártott Fiat Fullback modellek belső terébe. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és beszerezhető termék, mely megvédi az autó alját és a padlót a szennyeződésektől, illetve könnyen tisztítható, ami hosszú távú védelmet biztosít autója belső részeinek.

A Fiat Fullback gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így akár sáros vagy nedves lábbelivel is gond nélkül használható. A pontos illeszkedésnek köszönhetően nem csúszik el a padlózaton, így biztonságos és kényelmes használatot garantál. A szőnyeg anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak és megakadályozza, hogy folyadék vagy kosz kerüljön az autó aljára.

A Fiat Fullback gumiszőnyeg praktikus és esztétikus kiegészítője autójának belső terének. Könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyen tisztítható és karbantartható is. Színében passzol az autó belső kialakításához, és stílusos kinézetet kölcsönöz az autó belsejének.

Az ilyen típusú autó kiegészítők mindig praktikusak és hasznosak, hiszen megkímélik az autó belső terét a szennyeződésektől, így hosszabb élettartamot biztosítva az autónak. A Fiat Fullback gumiszőnyeg kiváló választás mindazoknak, akik szeretik gondosan ápolni és védeni autójukat, valamint praktikus és esztétikus megoldást keresnek az autó belső terének tisztán tartására.
Adatok
Cikkszám:
77888
Kiegészítő termékek