Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DOBLO MAXI GUMISZŐNYEG (2015-2024)
FIAT DOBLO MAXI GUMISZŐNYEG (2015-2024)
12 090 Ft
11 090 Ft

FIAT DOBLO MAXI GUMISZŐNYEG (2015-2024)

FIAT DOBLO MAXI GUMISZŐNYEG (2015-2024)
FIAT DOBLO MAXI (2015-) GUMISZŐNYEG
FIAT DOBLO MAXI (2015-) GUMISZŐNYEG
FIAT DOBLO MAXI (2015-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
FIAT DOBLO MAXI (2015-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
FIAT DOBLO MAXI (2015-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FIAT DOBLO MAXI (2015-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Fiat Doblo Maxi gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az 2015-2024 közötti években gyártott Fiat Doblo Maxi modellekhez tervezett autó kiegészítő. Egyedülálló formatervezésének köszönhetően pontosan illeszkedik az autó padlójához, így teljes körű védelmet nyújt a szennyeződések, nedvesség és egyéb külső hatások ellen.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hosszú távon is megfelelő védelmet biztosít az autó padlójának. A szőnyeg speciális, szennyeződést visszatartó felületkezelése segít megelőzni a szennyeződések bejutását az autó belső terébe, ezáltal hozzájárulva az autó higiénikus környezetének megőrzéséhez.

A 77105 cikkszámmal ellátott Fiat Doblo Maxi gumiszőnyeg könnyedén felhelyezhető az autó padlójára, és biztonságosan rögzíthető, így nem csúszkál vagy mozdul el vezetés közben sem. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően maximális kényelmet biztosít az utasoknak, emellett pedig a vezetési élményt is javítja.

A Fiat Doblo Maxi gumiszőnyeg praktikus és esztétikus kiegészítője lehet autójának, amely nemcsak megvédi az autó padlóját a szennyeződésektől, hanem meg is könnyíti az autó tisztántartását. Emellett elegáns megjelenése is hozzájárul az autó belső terének stílusosabbá tételéhez.

A Fiat Doblo Maxi gumiszőnyeg a megbízható minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú távon is kitűnő védelmet nyújt autója padlójának, így érdemes beruházni rá az autó hosszú élettartamának megőrzése érdekében. A cikkszámmal ellátott gumiszőnyeg garantáltan passzol az 2015-2024 közötti években gyártott Fiat Doblo Maxi modellekhez, így tökéletes választás lehet az autó kiegészítőinek kiválasztásakor.
Adatok
Cikkszám:
77105
Kiegészítő termékek