Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT ESPACE GUMISZŐNYEG (2002-2015)
RENAULT ESPACE GUMISZŐNYEG (2002-2015)
12 490 Ft
11 490 Ft

RENAULT ESPACE GUMISZŐNYEG (2002-2015)

RENAULT ESPACE GUMISZŐNYEG (2002-2015)
RENAULT ESPACE (2002-2015) GUMISZŐNYEG
RENAULT ESPACE (2002-2015) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Renault Espace gumiszőnyeg tökéletes kiegészítője lehet autód belső terének. Ez a precízen tervezett és gyártott termék pontosan illeszkedik az autód padlójához, így védelmet nyújt a kosz, nedvesség és egyéb szennyeződések ellen.

A gumiszőnyeg anyaga nagy sűrűségű, strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú élettartamot biztosít. Az anyag összetétele környezetbarát és nem okoz allergiát, így nyugodt szívvel használhatod családdal, gyerekekkel és háziállatokkal is az autóban.

A szőnyeg cikkszáma: 76452, ezáltal könnyedén azonosítani tudod a megfelelő típust az autódhoz. A gumiszőnyeg pontosan megfelel a 2002 és 2015 közötti Renault Espace modellek padlójának, így garantáltan tökéletes illeszkedést biztosít.

A gumiszőnyeg tele van praktikus funkciókkal is. Az alsó részébe beépített csúszásgátló elemek biztosítják, hogy a szőnyeg ne mozduljon el használat közben, így biztonságosabbá téve az autó vezetését. Emellett könnyedén lemosható, vagy akár egy nedves ronggyal letörölhető, így mindig tiszta és friss marad az autód belső térben.

Az autó belső tere nagyon fontos szerepet tölt be az utazások során, hiszen nap mint nap használjuk az autót. A Renault Espace gumiszőnyeg segítségével könnyedén tisztán tarthatod az autód padlóját, miközben stílusos megjelenést kölcsönöz neki. Válassz minőségi, strapabíró gumiszőnyeget az autódhoz, és élvezd az autózás kényelmét és biztonságát!
Adatok
Cikkszám:
76452
Kiegészítő termékek