Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL KARL GUMISZŐNYEG (2015-2019)
OPEL KARL GUMISZŐNYEG (2015-2019)
12 190 Ft
11 190 Ft

OPEL KARL GUMISZŐNYEG (2015-2019)

OPEL KARL GUMISZŐNYEG (2015-2019)
OPEL KARL (2015-2019) GUMISZŐNYEG
OPEL KARL (2015-2019) GUMISZŐNYEG
OPEL KARL (2015-2019) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
OPEL KARL (2015-2019) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
Az Opel Karl gumiszőnyeg egy tökéletes választás, ha a járműved belső terét szeretnéd védeni és egyúttal stílusos megjelenést is szeretnél biztosítani neki. Ez a speciális gumiszőnyeg pontosan illeszkedik Opel Karl autókhoz, melyeket 2015 és 2019 között gyártottak. A termék cikkszáma 76380, így könnyen azonosítani tudod az igényeid szerint.

A gumiszőnyeg kiváló minőségű anyagból készült, mely ellenáll az igénybevételnek és könnyen tisztítható. A speciális textúrája megakadályozza a kosz és nedvesség behatolását az autó padlójára, így hosszú távon megvédi azt a kopástól, károsodástól és kellemetlen szagoktól. Emellett csúszásgátló réteggel rendelkezik, így biztosan helyén marad még akkor is, amikor hirtelen mozdulatokat teszel vezetés közben.

Az Opel Karl gumiszőnyeg könnyen beszerelhető és leszerelhető, így könnyedén tisztán tarthatod anélkül, hogy hosszú időt kellene ráfordítanod a takarítására. A precízen méretezett szőnyeg tökéletes illeszkedést biztosít az autó padlójára, és megfelelő védelmet nyújt a beázás és a szennyeződések ellen.

Az autó belső terének megóvására és esztétikus megjelenésének fokozására az Opel Karl gumiszőnyeg ideális választás. Ne engedd, hogy az autód belső tere kopottá, piszkossá vagy kellemetlen szagúvá váljon, válassz minőségi és stílusos gumiszőnyeget, mely hosszú távon is megőrzi az autó értékét és kényelmét. A 76380 cikkszámú Opel Karl gumiszőnyeg garantáltan kielégíti az igényeidet és hosszú éveken át hű társad lesz az utazásaid során.
Adatok
Cikkszám:
76380
Kiegészítő termékek