Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SUBARU OUTBACK (BS) GUMISZŐNYEG (2014-2021)
SUBARU OUTBACK (BS) GUMISZŐNYEG (2014-2021)
11 990 Ft
10 990 Ft

SUBARU OUTBACK (BS) GUMISZŐNYEG (2014-2021)

SUBARU OUTBACK (BS) GUMISZŐNYEG (2014-2021)
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMISZŐNYEG
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMISZŐNYEG
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
SUBARU OUTBACK (BS) (2014-2021) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Subaru Outback egy népszerű közép-méretű crossover SUV, amely a japán autógyártó egyik legismertebb modellje. Az Outback kiváló terepjáró képességekkel rendelkezik, mégis kényelmes és praktikus választás azoknak, akik városi és szabadidős használatra egyaránt szeretnék használni az autójukat. Az 2014 és 2021 között gyártott Subaru Outback modellhez készült gumiszőnyeg (cikkszám: 76379) ideális kiegészítője lehet az autó belső térének.

A Subaru Outback gumiszőnyeg elsődleges célja, hogy megvédje az autó padlóját a kosztól, sártól és nedvességtől. A strapabíró, könnyen tisztítható anyagból készült gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az Outback belső teréhez, és védi az autó eredeti szőnyegét a kopástól és szennyeződésektől. A szőnyeg speciálisan kialakított csúszásgátló alsó réteggel rendelkezik, így biztosítva, hogy stabilan a helyén maradjon vezetés közben.

Az Outback gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyen tisztítható és karbantartható. Az anyaga ellenáll a szennyeződéseknek és a nedvességnek, így hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát és esztétikus megjelenését. A gumiszőnyeg könnyen illeszkedik az autó belső terebe, és nem csak védelmet, hanem esztétikai értéket is ad az autó számára.

A Subaru Outback gumiszőnyeg tartós és hosszú élettartamú kiegészítője lehet az autó belső terének, és hozzájárul a vezetési élmény növeléséhez. Kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a szennyeződéseknek, így hosszú időn át megőrzi eredeti állapotát. Az Outback gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, így mindig tiszta és friss megjelenést ad az autó belső terének.

Ha szeretné megvédeni Subaru Outback autójának padlóját és egyúttal esztétikus megjelenést is biztosítani autója belső terének, akkor az 2014 és 2021 között gyártott Outback modellhez készült gumiszőnyeg ideális választás lehet Önnek. A strapabíró, könnyen tisztítható és esztétikus kiegészítő hozzájárul autója értékének megőrzéséhez és a vezetési élmény növeléséhez. Ne hagyja figyelmen kívül autója védelmét és esztétikumát, válassza a Subaru Outback gumiszőnyeget!
Adatok
Cikkszám:
76379
Kiegészítő termékek