Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DACIA DOKKER VAN GUMISZŐNYEG (2012-2021)
DACIA DOKKER VAN GUMISZŐNYEG (2012-2021)
10 490 Ft
9 490 Ft

DACIA DOKKER VAN GUMISZŐNYEG (2012-2021)

DACIA DOKKER VAN GUMISZŐNYEG (2012-2021)
DACIA DOKKER VAN (2012-2021) GUMISZŐNYEG (Rigum)
DACIA DOKKER VAN (2012-2021) GUMISZŐNYEG (Rigum)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

10
Kezdete: 2024.03.23   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
9 490 Ft
10 490 Ft
Részletek
A Dacia Dokker furgon egy ikonikus jármű a Dacia gyár kínálatában, amely ideális választás szállítási célokra vagy akár családi használatra is. Azonban az autó belső tere könnyen koszos lehet, főleg ha naponta sok időt töltünk benne. Ebben segít a Dacia Dokker van gumiszőnyeg, amely speciálisan erre a típusra tervezett és 2012 és 2021 közötti modellekhez passzol.

A gumiszőnyeg cikkszáma 22695, és kiváló minőségű anyagból készült. A szőnyeg színében és anyagában is passzol a jármű belső kialakításához, így nemcsak praktikus, de esztétikailag is kifogástalan megjelenést biztosít az autó belsejében. A gumiszőnyeg könnyen tisztítható és könnyen vissza is tehető az autóba, így hosszú távon is megmarad az új autó érzés.

A Dacia Dokker van gumiszőnyeg védi az autó eredeti szőnyegét a kopástól, szennyeződésektől és nedvességtől, így megőrzi az autót jó állapotban. A szőnyeg precíz illeszkedése miatt nem csúszik, így biztonságosabbá teszi az autó használatát. Ezen kívül könnyen leemelhető és megtisztítható, így mindig könnyedén karbantarthatjuk autónk belső terét.

A Dacia Dokker van gumiszőnyeg egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely nélkülözhetetlen a jármű tisztaságának és karbantartásának szempontjából. Ha Ön is szeretné megvédeni autója belső terét és hosszú távon megőrizni értékét, válassza a Dacia Dokker van gumiszőnyeget, és élvezze az autózás új élményét!
Adatok
Cikkszám:
22695
Kiegészítő termékek