Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMISZŐNYEG (2013-2022)
CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMISZŐNYEG (2013-2022)
14 990 Ft
13 990 Ft

CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMISZŐNYEG (2013-2022)

CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMISZŐNYEG (2013-2022)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMISZŐNYEG (Rigum)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMISZŐNYEG (Rigum)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2013-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.04.03   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Citroen C4 Grand Picasso gumiszőnyeg egy prémium minőségű autó kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az autó padlójához. A cikkszám alapján könnyen azonosítható, így biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő méretű és formájú szőnyeget választod az autódhoz.

Ez a gumiszőnyeg ideális választás azok számára, akik szeretnék megvédeni autójuk padlóját a kosztól, porzól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. A strapabíró anyagnak köszönhetően könnyedén tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik. Az anyag nemcsak könnyen tisztítható, de nedvességálló is, így nem kell aggódnod a nedves időjárás miatt sem.

A gumiszőnyeg további előnye, hogy könnyen és gyorsan felhelyezhető az autód padlójára, és ugyanilyen könnyen eltávolítható is, ha szükséges. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy autód beltere tiszta és rendezett marad.

Az ilyen típusú gumiszőnyegeknek számos egyedi tulajdonságuk van, mint például a csúszásmentes felület, amely biztonságosabbá teszi a vezetést. Emellett a pontos illeszkedés garantálja, hogy a szőnyeg nem mozdul el és nem csúszik el a vezetés közben sem.

A Citroen C4 Grand Picasso gumiszőnyeg egy stílusos kiegészítője lehet autód belterének, amely egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Választhatod a klasszikus fekete színű variánst, vagy akár egy színes és vidám mintával ellátott változatot is, amely még inkább személyre szabhatja az autód belterét.

Ne hagyd, hogy az autód padlója elhasználódjon és koszos maradjon, válassz minőségi gumiszőnyeget a Citroen C4 Grand Picasso modellhez, hogy hosszú távon is megőrizhesd autód értékét és tisztaságát. Bízd magad egy megbízható autó kiegészítőre, amely megfelel az igényeidnek és garantálja az autód védelmét.
Adatok
Cikkszám:
22646
Kiegészítő termékek