Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL COMBO TOUR GUMISZŐNYEG (2011-2018)
OPEL COMBO TOUR GUMISZŐNYEG (2011-2018)
11 990 Ft
10 990 Ft

OPEL COMBO TOUR GUMISZŐNYEG (2011-2018)

OPEL COMBO TOUR GUMISZŐNYEG (2011-2018)
OPEL COMBO TOUR (2011-2018) GUMISZŐNYEG
OPEL COMBO TOUR (2011-2018) GUMISZŐNYEG
OPEL COMBO TOUR (2011-2018) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
OPEL COMBO TOUR (2011-2018) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
Az Opel Combo Tour gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, praktikus és esztétikus autótartozék, mely a Combo Tour modellhez lett tervezve az évek 2011 és 2018 között. A gumiszőnyeg cikkszáma 22271, és tökéletesen illeszkedik az autó padlójára, védelmet nyújtva az eredeti szőnyegzetnek a mindennapi használat során.

Az Opel Combo Tour gumiszőnyeg anyaga kiváló minőségű, 100%-os polietilénből készült. Ez a anyag ellenálló és könnyen tisztán tartható, így hosszú távon is megőrzi szépségét és funkcionalitását. A szőnyeg speciális kialakítása megvédi az autó padlóját a kosztól, nedvességtől, homoktól és egyéb szennyeződésektől, így hozzájárul az autó belső tisztaságának és esztétikájának megőrzéséhez.

Az Opel Combo Tour gumiszőnyeg könnyen takarítható, egyszerűen lemosható vízzel és szappannal, így mindig könnyen tisztán tartható. A pontos méreteknek köszönhetően könnyen beilleszthető az autó padlójára, és stabilan tartja magát a helyén anélkül, hogy csúszkálna vagy mozdulna használat közben.

Ez a gumiszőnyeg nemcsak praktikus védelmet nyújt az autó padlójának, hanem esztétikusan is feldobja az autó belső terét. A szőnyeg elegáns fekete színben készül, mely könnyen illeszkedik bármilyen autó belső terek stílusához. Az Opel Combo Tour gumiszőnyeg a minőségi anyag és a precíz kidolgozás révén hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is kiváló választás az autó tisztaságának és védelmének biztosítására.

Vásároljon Ön is egy Opel Combo Tour gumiszőnyeget, hogy autója mindig tiszta és esztétikus legyen, miközben megóvja az eredeti szőnyegeit is! A 22271 cikkszámú gumiszőnyeget könnyedén beszerezheti autóalkatrész boltokban vagy online autókiegészítő kereskedésekben. Ne hagyja, hogy az autója belső tere szennyeződjön és károsodjon, válasszon egy megbízható és minőségi autótartozékot az Opel Combo Tour gumiszőnyeg formájában!
Adatok
Cikkszám:
22271
Kiegészítő termékek