Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN JUMPY (5 - 6 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
CITROEN JUMPY (5 - 6 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
18 990 Ft
17 990 Ft

CITROEN JUMPY (5 - 6 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)

CITROEN JUMPY (5 - 6 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
CITROEN JUMPY (2007-2016) GUMISZŐNYEG (5 - 6 SZEMÉLYES)
CITROEN JUMPY (2007-2016) GUMISZŐNYEG (5 - 6 SZEMÉLYES)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

5
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
17 990 Ft
18 990 Ft
Részletek
A Citroen Jumpy gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen méretezett autó kiegészítő, mely ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk belső terét a szennyeződésektől és sérülésektől. A gumiszőnyeg kifejezetten a 2007 és 2016 között gyártott 5-6 személyes Citroen Jumpy modellekhez lett tervezve, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és védelmet az autó padlóján.

A gumiszőnyeg anyaga ellenálló, könnyen tisztítható, strapabíró PVC anyag, mely védi autója belső terét az esőtől, hótól, sártól, homoktól és egyéb szennyeződésektől. A szőnyeg anyaga rugalmas, könnyen hajlítható és illeszkedik az autó padlójához, így garantálva a tökéletes védelmet és esztétikus megjelenést.

A 22076 cikkszámmal ellátott Citroen Jumpy gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyedén tisztítható és karbantartható is egyaránt. A szőnyeg fekete színével elegáns megjelenést kölcsönöz autójának belső terének, miközben praktikus védelmet biztosít az esetleges sérülések ellen.

A gumiszőnyeg beépítése egyszerű és gyors, nincs szükség semmilyen speciális eszközre vagy tudásra hozzá. Csupán helyezze el az autó padlójára és könnyen rögzítse azt az autó padlóján található kicsíptethető illesztőpontok segítségével.

A Citroen Jumpy gumiszőnyeg igényes megjelenésű és tartós kialakításának köszönhetően hosszú távú védelmet nyújt autója belső terének, és megkönnyíti a takarítást és karbantartást is. Ne hagyja, hogy autója belső tere többé sérüljön vagy koszolódjon, válassza a 22076 cikkszámmal ellátott gumiszőnyeget és élvezze az extra védelmet és kényelmet autózás közben!
Adatok
Cikkszám:
22076
Kiegészítő termékek