Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT SCUDO (5 - 6 SZEMÉLYES)  GUMISZŐNYEG (2007-2016)
FIAT SCUDO (5 - 6 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
18 990 Ft
17 990 Ft

FIAT SCUDO (5 - 6 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)

FIAT SCUDO (5 - 6 SZEMÉLYES)  GUMISZŐNYEG (2007-2016)
FIAT SCUDO (2007-2016) GUMISZŐNYEG (5 - 6 SZEMÉLYES)
FIAT SCUDO (2007-2016) GUMISZŐNYEG (5 - 6 SZEMÉLYES)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

5
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
17 990 Ft
18 990 Ft
Részletek
A Fiat Scudo egy igényes és praktikus kisbusz, amelynek kiváló minőségű alkatrészeit és kialakítását egyaránt szeretik az autósok. Ha szeretnéd még kényelmesebbé és praktikusabbá tenni az autód belső terét, akkor érdemes elgondolkodnod az 5-6 személyes Fiat Scudo gumiszőnyeg beszerzésén.

A 2007-től 2016-ig gyártott Fiat Scudohoz kifejlesztett gumiszőnyeg a legjobb minőségű anyagból készült, hogy hosszú távon is megőrizze a járműd belső terét. A cikkszáma 22075, ezáltal könnyen azonosítani tudod a megfelelő terméket a beszerelés előtt. A gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszkál el használat közben.

A Fiat Scudo gumiszőnyeg nagymértékben megkönnyíti az autó belső tisztántartását, hiszen könnyedén kivehető és lemosható. A beázás és kosz felszívása sem jelent problémát, így mindig tiszta és száraz marad az autó padlója. Az alsó felületén lévő gumírozott rész biztosítja, hogy a szőnyeg ne mozduljon el vezetés közben, így maximális biztonságot nyújt.

A gumiszőnyeg nemcsak az autód belső terét védi, hanem esztétikailag is sokat dob az autó megjelenésén. Az autó gyári szőnyegek hamar elkopnak és koszolódnak, ezáltal az autó belső tere kevésbé mutat szépen. A Fiat Scudo gumiszőnyeg gyári megjelenésű és tökéletesen illeszkedik az autó belső teréhez, így az autó újra fiatalos és ápolt lesz.

Összességében a Fiat Scudo gumiszőnyeg nemcsak a praktikum miatt ajánlott, hanem az autó megjelenésének a javítása miatt is érdemes beszerezni. A kiváló minőségű anyagból készült szőnyeg hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is élvezheted az autó belső tisztaságát és esztétikus megjelenését. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és szerezd be a Fiat Scudo gumiszőnyeget az autódban való kényelmes és ápolt közlekedés érdekében!
Adatok
Cikkszám:
22075
Kiegészítő termékek