Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SUBARU FORESTER GUMISZŐNYEG (2008-2013)
SUBARU FORESTER GUMISZŐNYEG (2008-2013)
11 990 Ft
10 990 Ft

SUBARU FORESTER GUMISZŐNYEG (2008-2013)

SUBARU FORESTER GUMISZŐNYEG (2008-2013)
SUBARU FORESTER (2008-2013) GUMISZŐNYEG
SUBARU FORESTER (2008-2013) GUMISZŐNYEG
SUBARU FORESTER (2008-2013) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SUBARU FORESTER (2008-2013) GUMISZŐNYEG (GUZU)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Subaru Forester gumiszőnyeg kiváló minőségű autótartozék, mely speciálisan tervezett és gyártott a 2008-2013 közötti évjáratú Subaru Forester modellekhez. A cikkszámának 21983, így könnyen azonosítható és megtalálható a termék a kereskedésekben és online áruházakban is.

Ez a gumiszőnyeg tökéletes védelmet nyújt az autód padlójának, megóvva azt a szennyeződésektől, nedvességtől, kosztól és egyéb káros hatásoktól. Az alakja és méretei pontosan illeszkednek a Subaru Forester alátéthez, így könnyedén beilleszthető és rögzíthető az autó belsejébe. A szőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását.

A gumiszőnyeg kialakítása praktikus és ergonomikus, hiszen kivágásokkal és bordázatokkal rendelkezik, melyek segítik a biztosabb tapadást és illeszkedést az autópadlóhoz. Emellett a szőnyeg alsó részén található csúszásmentes gumi bevonat is hozzájárul a stabil elhelyezéshez és a vezetés közbeni komfortos használathoz.

A Subaru Forester gumiszőnyeg nem csupán praktikus és hasznos autótartozék, hanem esztétikus és stílusos kiegészítő is az autó belsejében. Az elegáns fekete szín és az apró részletek kidolgozottsága teszi még vonzóbbá és letisztultabbá az autó belső térét, így egyaránt megfelel az esztétikai és a funkcionalitási elvárásoknak is.

Válassza a Subaru Forester gumiszőnyeget, ha fontos számára az autója védelme, a stílusos megjelenés és a praktikus használat egyaránt. Ez a termék ideális választás minden Subaru Forester tulajdonos számára, hiszen tökéletesen kiegészíti és védi az autó belső részét, miközben esztétikussá és kellemessé teszi a vezetés élményét.
Adatok
Cikkszám:
21983
Kiegészítő termékek