Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD TRANSIT CONNECT GUMISZŐNYEG (2002-2014)
FORD TRANSIT CONNECT GUMISZŐNYEG (2002-2014)
10 490 Ft
9 490 Ft

FORD TRANSIT CONNECT GUMISZŐNYEG (2002-2014)

FORD TRANSIT CONNECT GUMISZŐNYEG (2002-2014)
FORD TRANSIT CONNECT (2002-2014) GUMISZŐNYEG
FORD TRANSIT CONNECT (2002-2014) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

10
Kezdete: 2024.04.01   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
9 490 Ft
10 490 Ft
Részletek
A Ford Transit Connect gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró termék, melyet kifejezetten az 2002-2014-es évjáratú modellekhez terveztek. A cikkszámát ismerve könnyedén beazonosíthatod és beszerezheted a megfelelő méretű és formájú gumiszőnyeget a járműved számára.

Ez a gumiszőnyeg tökéletes védelmet nyújt az autód padlójának az elhasználódástól, kosztól és egyéb károktól. Az anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus kinézetét és jó állapotát. Emellett a gumiszőnyeg formája és illeszkedése is tökéletes, így biztosítva a pontos és kifogástalan illeszkedést az autó padlójához.

A gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyedén tisztán és frissen tarthatod az autód belső terét. A speciális anyaga révén nemcsak a kosz és nedvesség ellen védi a padlót, hanem csúszásmentes felületet is biztosít, így növelve a vezetésbiztonságot és kényelmet.

A Ford Transit Connect gumiszőnyeg egy praktikus és jól kialakított tartozék, mely nemcsak védelmet nyújt az autód padlójának, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöz neki. Ha fontos számodra az autód külső és belső állapotának megőrzése, akkor ez a gumiszőnyeg ideális választás lehet számodra.

Ne hagyd, hogy az autód padlója károsodjon vagy koszos legyen! Szerezd be a Ford Transit Connect gumiszőnyeget és élvezd az autódban töltött időt tiszta és rendezett környezetben!
Adatok
Cikkszám:
21254
Kiegészítő termékek