Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL SIGNUM GUMISZŐNYEG (2003-2008)
OPEL SIGNUM GUMISZŐNYEG (2003-2008)
12 490 Ft
11 490 Ft

OPEL SIGNUM GUMISZŐNYEG (2003-2008)

OPEL SIGNUM GUMISZŐNYEG (2003-2008)
OPEL SIGNUM (2003-2008) GUMISZŐNYEG
OPEL SIGNUM (2003-2008) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az Opel Signum gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autókiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik az 2003 és 2008 között gyártott Opel Signum modellek padlójához. A cikkszám 20303 alatt megtalálható gumiszőnyeg tökéletes választás azok számára, akik szeretnék megóvni autójuk padlóját a szennyeződésektől és kopástól.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően a szőnyeg nem deformálódik, nem szakad el és nem kopik el a használat során. Ezen kívül a szőnyeg kiválóan tartja magát az autó padlóján, így nem csúszkál el a vezetés közben sem.

Az Opel Signum gumiszőnyeget könnyedén helyezhetjük az autó padlójára, anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végezni az autón. A pontos méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó belső terébe, így biztosítva a maximális védelmet a padlónak.

A gumiszőnyeg védi az autó saját gyári szőnyegét is a kosztól, folyadékoktól és egyéb szennyeződésektől, így hosszabb élettartamot biztosítva az autó belső terének. Az Opel Signum gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, így mindig tökéletes állapotban tarthatjuk autónkat belülről is.

Összességében az Opel Signum gumiszőnyeg (2003-2008) ideális választás azok számára, akik szeretnék megóvni autójuk belső terét a szennyeződésektől és kopástól, miközben stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöznek autójuknak. A kiváló minőségű anyag és a pontos illeszkedés garantálja a maximális védelmet és komfortot autóvezetés közben.
Adatok
Cikkszám:
20303
Kiegészítő termékek