Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL COMBO TOUR GUMISZŐNYEG (2001-2011)
OPEL COMBO TOUR GUMISZŐNYEG (2001-2011)
12 490 Ft
11 490 Ft

OPEL COMBO TOUR GUMISZŐNYEG (2001-2011)

OPEL COMBO TOUR GUMISZŐNYEG (2001-2011)
OPEL COMBO TOUR (2001-2011) GUMISZŐNYEG (Guzu)
OPEL COMBO TOUR (2001-2011) GUMISZŐNYEG (Guzu)
OPEL COMBO TOUR (2001-2011) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
OPEL COMBO TOUR (2001-2011) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az Opel Combo Tour gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autókárpit, amely tökéletesen illeszkedik az 2001 és 2011 között gyártott Opel Combo Tour modellek padlójára. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és illeszthető az autó belső terébe.

A gumiszőnyeg hosszú élettartamú anyagból készült, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak, a kopásnak és a szennyeződéseknek. Így megőrzi az autó padlóját és segít megakadályozni az esetleges károsodásokat. Emellett könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható és szárítható, így mindig friss és tiszta marad.

A gumiszőnyeg szabott kivitelének köszönhetően pontosan illeszkedik az autó padlójához, biztosítva a maximális védelmet és esztétikus megjelenést. A megfelelő méreteknek köszönhetően könnyedén helyezhető el és rögzíthető az autó padlóján, így nem csúszkál és nem zavarja a vezetést.

Az Opel Combo Tour gumiszőnyeg kiváló választás minden autó tulajdonos számára, aki szeretné megóvni autója belső terét és egyben stílusos megjelenést biztosítani. Az erős anyag és a precízen szabott kivitel garancia a hosszú távú használatra és elégedett vásárlói élményre.

Ha szeretné megtartani autója padlóját tisztának és rendezettnek, valamint megakadályozni a károsodásokat, akkor az Opel Combo Tour gumiszőnyeg ideális választás Önnek. Ne habozzon, válassza a minőséget és a funkcionalitást egyben, és tegye teljessé autója belső terét ezzel a praktikus és stílusos autókárpittal!
Adatok
Cikkszám:
20296
Kiegészítő termékek