Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI H1 GUMISZŐNYEG (2008-2017)
HYUNDAI H1 GUMISZŐNYEG (2008-2017)
12 490 Ft
10 490 Ft

HYUNDAI H1 GUMISZŐNYEG (2008-2017)

HYUNDAI H1 GUMISZŐNYEG (2008-2017)
HYUNDAI H1 (2008-2017) GUMISZŐNYEG
HYUNDAI H1 (2008-2017) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

16
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
10 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Hyundai H1 gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós és praktikus autó kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az 2008-2017 közötti évjáratú Hyundai H1 modellek padlójához. A cikkszámának ismeretében könnyen megtalálható a megfelelő autóhoz, így biztos lehet benne, hogy a gumiszőnyeg tökéletesen passzol autójába.

A gumiszőnyeg kiválóan védi az autó padlóját a szennyeződésektől, kosztól és nedvességtől, így hosszabb távon megőrzi autója belső tisztaságát és esztétikáját. A speciális anyagból készült gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható és szárazra törölhető, így mindig friss és tiszta marad.

Az Hyundai H1 gumiszőnyeg kellemes érzetet biztosít a lábak alatt, csökkentve a zajszintet és növelve az utazás kényelmét. Az antiallergén anyagból készült gumiszőnyeg nem okoz irritációt és biztonságosan használható az autóban.

Az egyszerűen felhelyezhető és rögzíthető gumiszőnyeg tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk belső terét és egyúttal stílusos kiegészítővel is ellátni. Az elegáns fekete színű gumiszőnyeg diszkréten passzol autója belső teréhez, így harmonikus összhangot teremt az autó kárpitozásával.

Az Hyundai H1 gumiszőnyeg egy praktikus és esztétikus kiegészítő, amely megkönnyíti az autó belső tisztántartását és hosszabb élettartamot biztosít az autó padlójának. Vásárolja meg most, és gondoskodjon autója hosszú távú védelméről és esztétikájáról!
Adatok
Cikkszám:
20251
Kiegészítő termékek