Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SUZUKI SPLASH GUMISZŐNYEG (2008-2015)
SUZUKI SPLASH GUMISZŐNYEG (2008-2015)
11 490 Ft
10 490 Ft

SUZUKI SPLASH GUMISZŐNYEG (2008-2015)

SUZUKI SPLASH GUMISZŐNYEG (2008-2015)
SUZUKI SPLASH (2008-2015) GUMISZŐNYEGE (Rigum)
SUZUKI SPLASH (2008-2015) GUMISZŐNYEGE (Rigum)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Suzuki Splash gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, amelyet speciálisan terveztek és gyártottak az 2008-2015-ös évjáratú Suzuki Splash modellekhez. A gumiszőnyeg maximális védelmet nyújt az autó szőnyegeinek az általános szennyeződésektől és kopástól.

A cikkszám 20218 azt jelzi, hogy a termék megfelelő méretben és formában készült a Suzuki Splash belső kialakításához. A gumiszőnyeg könnyedén illeszkedik az autó padlójához, így biztosítva, hogy minden részletében megfeleljen az autó belső kialakításának.

A Suzuki Splash gumiszőnyeg anyaga kiváló minőségű 100% gumiból készült, ami ellenáll az időjárási viszonyoknak és könnyen tisztítható. Az anyag tartós és ellenálló, így hosszú élettartamot biztosít az autóban.

A gumiszőnyeg kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén lehessen tisztítani és karbantartani azt. Egyszerűen csak le kell venni az autóból, le lehet permetezni és letörölni a koszt, majd vissza lehet helyezni az autó padlójára.

A Suzuki Splash gumiszőnyeg kiváló védelmet nyújt az autó belső tereinek a kosztól, nedvességtől és kopástól. Ezáltal megőrzi az autó állapotát és értékét hosszú távon is.

Összességében a Suzuki Splash gumiszőnyeg egy kiváló autó kiegészítő, amely praktikus és tartós védelmet nyújt az autó belsejének. Ha Ön egy Suzuki Splash tulajdonosa, ez a gumiszőnyeg elengedhetetlen kelléke lehet az autója tökéletes állapotban tartásához. Ne habozzon, szerezzen be egy Suzuki Splash gumiszőnyeget még ma, és élvezze az autója belső tereinek hosszú élettartamát és tisztaságát.
Adatok
Cikkszám:
20218
Kiegészítő termékek