Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT QUBO GUMISZŐNYEG (2007-2022)
FIAT QUBO GUMISZŐNYEG (2007-2022)
12 090 Ft
11 090 Ft

FIAT QUBO GUMISZŐNYEG (2007-2022)

FIAT QUBO GUMISZŐNYEG (2007-2022)
FIAT QUBO (2007-) GUMISZŐNYEG
FIAT QUBO (2007-) GUMISZŐNYEG
FIAT QUBO (2007-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FIAT QUBO (2007-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Fiat Qubo gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az adott típushoz tervezett autó kiegészítő, amely tökéletes védelmet biztosít az autó padlójának a szennyeződések, kosz és nedvesség ellen. A termék cikkszáma 1003290, és az 2007 és 2022 között gyártott Fiat Qubo modellekhez készült.

A gumiszőnyeg nagyon könnyen felhelyezhető az autó padlójára, és pontosan illeszkedik az autó belső teréhez. A prémium minőségű anyagokból készült szőnyeg nemcsak esztétikus megjelenést biztosít az autó belső terében, hanem hosszú távú védelmet is nyújt az autó padlójának.

A Fiat Qubo gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, hiszen egyszerűen le lehet tisztítani nedves ruhával vagy speciális autó tisztítószerekkel. Az anyag nagyon strapabíró és kopásálló, így hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát.

Az autószőnyegek cseréje rendkívül fontos az autó belső tisztaságának és higiéniájának fenntartása szempontjából. A gumiszőnyeg védi az autó saját textil szőnyegét a viselés okozta kopástól és szennyeződéstől, ezáltal meghosszabbítva az autó belső szőnyegének élettartamát.

Az autószőnyeg nemcsak praktikus kiegészítő az autóban, hanem a biztonságot is növelheti. A megfelelően illeszkedő gumiszőnyeg csökkentheti a csúszásveszélyt az autó vezetése során, különösen nedves időjárási körülmények között.

A Fiat Qubo gumiszőnyeg a vezetési élményt is javíthatja, hiszen az autó belső terének tisztasága és rendezettsége kellemes környezetet teremt az utastérben. A precíz kidolgozás és a magas minőségű anyagok garantálják, hogy a gumiszőnyeg hosszú éveken át szolgálja az autó tulajdonosát.

Összességében elmondható, hogy a Fiat Qubo gumiszőnyeg megfelel az autó kifinomult stílusának és a magas elvárásoknak, miközben hatékonyan védi az autó belső terét a szennyeződésektől és nedvességtől. Kifinomult megjelenése és praktikus funkcionalitása révén ideális választás azoknak, akik tökéletes védelmet és esztétikus megjelenést szeretnének az autójuk számára.
Adatok
Cikkszám:
1003290
Kiegészítő termékek