Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL COMBO CARGO GUMISZŐNYEG (2018-)
OPEL COMBO CARGO GUMISZŐNYEG (2018-)
10 090 Ft
9 190 Ft

OPEL COMBO CARGO GUMISZŐNYEG (2018-)

OPEL COMBO CARGO GUMISZŐNYEG (2018-)
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMISZŐNYEG
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMISZŐNYEG
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
OPEL COMBO CARGO (2018-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
9 190 Ft
10 090 Ft
Részletek
Az Opel Combo Cargo gumiszőnyeg a legújabb modellhez, a 2018-as évjárathoz lett kifejlesztve. A cikkszám alapján könnyen azonosítható, így biztos lehet benne, hogy pontosan az Ön autójához való terméket vásárolja.

Az Opel Combo Cargo gumiszőnyeg kiváló minőségű materiálból készült, amely tartós és könnyen tisztítható. A speciális anyagnak köszönhetően a szőnyeg ellenálló a kopásnak, a foltoknak és a szennyeződéseknek, így hosszú éveken át megőrzi esztétikus megjelenését.

A gumiszőnyeg által nyújtott hatékony védelem nemcsak az autó padlóját védi a károsodástól, hanem megakadályozza a nedvesség és a piszok bejutását az autó belső terébe is. Ezzel a gumiszőnyeggel könnyedén tisztán tarthatja autóját, hiszen egyszerűen kivehető és lemosható, így mindig tiszta és friss lesz az autója belső kialakítása.

Az Opel Combo Cargo gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszkál, nem mozdul el használat közben. A kialakítása és a méretei optimális védelmet biztosítanak az autó belső terének teljesítő.

A gumiszőnyeg könnyen telepíthető, egyszerűen lehelyezi az autóban és már használatba is veheti. Az Opel Combo Cargo gumiszőnyeg praktikus kiegészítője lehet az autójának, amely nemcsak esztétikus megjelenést ad neki, de hosszú távon is védelmet biztosít az autó belső terének.

Végezetül, az Opel Combo Cargo gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós és praktikus kiegészítő az autójához, amely tökéletes védelmet biztosít az autó padlójának. Ne feledje, hogy az autó külsejét ápolja, de a belső tisztasága és védelme is legalább ennyire fontos, ezért válassza az Opel Combo Cargo gumiszőnyeget az Ön autójához!
Adatok
Cikkszám:
1003055
Kiegészítő termékek