Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DAF CF EURO 6 GUMISZŐNYEG (2014-)
DAF CF EURO 6 GUMISZŐNYEG (2014-)
10 490 Ft
9 490 Ft

DAF CF EURO 6 GUMISZŐNYEG (2014-)

DAF CF EURO 6 GUMISZŐNYEG (2014-)
DAF CF EURO 6 (2014-) TGK GUMISZŐNYEG
DAF CF EURO 6 (2014-) TGK GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

10
Kezdete: 2024.03.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
9 490 Ft
10 490 Ft
Részletek
A DAF CF EURO 6 gumiszőnyeg 2014-től gyártott DAF CF típusú teherautókhoz készült kiegészítő tartozék. A gumiszőnyeg teljes mértékben illeszkedik a jármű padlójához, így tökéletes védelmet biztosít a kosz, por és nedvesség ellen. Ezen kívül megakadályozza, hogy a jármű padlója sérüléseket szenvedjen a mindennapos használat során.

A gumiszőnyeg anyaga nagy minőségű, ellenálló gumi, ami hosszú élettartamot garantál. A textúrált felületének köszönhetően csúszásmentes és biztonságos használatot biztosít a járművezetőnek és az utasoknak egyaránt. A gyártás során a DAF CF EURO 6 gumiszőnyeg kialakításánál figyelembe vették a jármű speciális méreteit és formáját, így a szőnyeg tökéletesen illeszkedik a padlóhoz anélkül, hogy valamilyen módosításra lenne szükség.

A DAF CF EURO 6 gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható vízzel és szappannal, így mindig tiszta és friss hatást kelt a jármű beltere. A szőnyeg könnyen felhelyezhető és leszedhető, így könnyen karbantartható és cserélhető.

Ez a gumiszőnyeg nemcsak praktikus és hasznos kiegészítő a DAF CF EURO 6 típusú teherautók számára, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz a jármű belső terének. A precízen kidolgozott design és a minőségi anyagok garantálják, hogy hosszú ideig élvezheti a gumiszőnyeg nyújtotta előnyöket.

Összességében a DAF CF EURO 6 gumiszőnyeg egy kiváló minőségű és praktikus tartozék, amely védelmet nyújt a jármű belső terének és esztétikailag is feldobja azt. Ha Ön is szeretné megvédeni járműve padlóját, valamint egyúttal stílusos megjelenést kölcsönözni neki, akkor a DAF CF EURO 6 gumiszőnyeg ideális választás lehet!
Adatok
Cikkszám:
1002994
Kiegészítő termékek